Ready for a hard days work

Idag är det söndag igen och då är det legday. Något jag alltid ser framemot oavsett mentalt och fysiskt skick på kroppen så får man aldrig missa legday. 

Dagens lunch tillskott av koffein, kolhydrater, protein, grönsaker och vatten. Allt för att ta kunna tycka på ordentligt idag.
Nu är jag nere på 85,3kg det är 900g vikt minskning på en vecka. Förra veckan vägde jag 86,2kg. Det ska bli väldigt intressant att se vilken vikt jag kommer att hamna på när det är tid för fettmätning. Det är bara 25 dagar kvar nu och jag lär ju se ut som ett streck när jag ska vägas in.

Efter igår så fick jag en massa nya inspiration, tips och motivation till denna veckas träning. Lite andra övningar och en bra feedback hur jag ska lägga min energi på. 

Min fransyska som jag har blandat ihop med goda kryddor och gjort till en stor biff minst 250 gram.

Samtidigt som jag gör min goa biff så tillagar jag morgondagens mat med samma goa kryddor. Jag använder mig av microgourmet från Tupperware. Den ger utsökt resultat på maten jag gör. 
Utsökt biff👌
80 gram ris, 250 gram kött och 70 gram riskakor blir maten efter legday. 



Jag är nu redo för att besegra legday och mig själv. 
Idag blev det knäböj som första övning och allt för att chocka kroppen. Det blev många set och rep för att mjölka igenom musklerna ordentligt.
Benspark, hackliften, benpress och andra övningar som är ett måste bli klart påverkad efter att man körde knäböj. Detta pass var riktigt skönt och tillfredsställande som det ska vara. 
Avslutar legday med cardio med denna maskin. Den tar grymt bra på arslet till vaden. 15 min på tyngsta motstånd helt enkelt Utsökt 👌 
Detta ska vara ett problem efter legday. Om inte då har man gjort något fel.

Detta är dags valfri måltid. Måltid 100 gram ris 500 gram pangasius och 200 gram broccoli. Till efterrätt blev det 250 gram kvarg, 100 gram blåbär med kanel i mellan. 


Imorgon är det måndag igen och då är det Chestday.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0